Vůně zvěřinových specialit
Zvěřinové hody jsou všude oblíbenou gurmánskou akcí. K nabídce byla celá škála dostupné zvěřiny - zajíc, kančí, srnčí, jelení a spousty dalších.
Penzion Rejvíz navštívila kuchařská celebrita. JAROSLAV SAPÍK. Zvěřinové hody probíhaly od 20. do 22. února, Současný majitel se penzionu snaží vrátit jeho minulost, protože penzion často měnil majitele, ale i název. Naleznete zde sbírku řezbařských práci, kterou před zničením zachránil V. Fábera. Na tyto řezbářské věci se můžete podívat v mini muzeu v kavárničce.
Jaroslav Sapík v krátkosti - Narodil se v letech 1952. Vyučil se v pražském hotelu Ambassador, kde pak čtrnáct let působil jako šéfkuchař. Cenné poznatky pro jeho odborný růst přinesla praxe v zahraničí, zejména v Německu a Rakousku, ale také v luxusních hotelech ve Španělsku, Maďarsku, Anglii, Singapuru, Rusku a Indii. Zúčastnil se úspěšně mnoha mezinárodních i domácích kulinářských soutěží. Od roku 1967 působí jako externista Pražského hradu, kde se podílel na přípravách menu pro významné světové osobnosti. Dnes řídí rodinný penzion a restauraci U Koně v Klokočné nedaleko Prahy. Také jeho děti se vyučily v oboru a pokračují v rodinné tradici.
webové stránky Penzionu Rejvíz
http://www.rejviz.com/cz/index.php
Vůně zvěřinových specialit,
Zvěřinové hody jsou všude oblíbenou gurmánskou akcí. K nabídce byla celá škála dostupné zvěřiny - zajíc, kančí, srnčí, jelení a spousty dalších.
Penzion Rejvíz navštívila kuchařská celebrita. JAROSLAV SAPÍK. Zvěřinové hody probíhaly od 20. do 22. února, Současný majitel se penzionu snaží vrátit jeho minulost, protože penzion často měnil majitele, ale i název. Naleznete zde sbírku řezbařských práci, kterou před zničením zachránil V. Fábera. Na tyto řezbářské věci se můžete podívat v mini muzeu v kavárničce.
webové stránky Penzionu Rejvíz
http://www.rejviz.com/cz/index.php